Witajcie.
Stwierdzi³em, ¿e nie mam ochoty robic "znowu" w³asnego OTSa. Dlatego, szukam dobrej dru¿yny, by stworzyc bardzo dobry i znany ots, na którym bêdzie gra³o du¿o osób.
Co do mnie, to mo¿na ze mna wspó³pracowac. W tibiê robiê ju¿ ko³o 5 lat, a w OTS ko³o 4 lat. Znam siê trochê na "kompilacji", znam siê na PHP itp. znam siê te¿ trochê na robieniu skryptów lua. Jednak g³ównie dobry jestem w : Maperstwie i PHP. We wszystkich co jest zwi±zane z OTS trochê siê znam, ale s± te¿ rzeczy, w których jestem dobry ;-)
Zamierzam zrobic OTSa który bêdzie siê ró¿ni³ od tysi±ca innych. Jednak jak bardzo i jak, to ju¿ lepiej ustalic z cz³onkami (je¶li tacy bêd± ) i od mo¿liwo¶ci cz³onków.
Na wstêpie mówiê, ¿e nie poszukuje jaki¶ "nabów" którzy powiedz± "mogê hostowac, mam super kompa, jestem ¶wietny itp." ORAZ ! Mam nadziejê, ¿e nikt siê nie bêdzie pyta³ "o co chodzi" bo to chyba dobrze wyt³umaczy³em ^^. :confuse:
Wiêc tak. Oto kogo poszukujê:
Ostatnio edytowany przez ScorpiOOn (2007-05-04 22:12:49)
Napisz do mnie na gg (poda³em w pierwszym po¶cie, na dole). Zgadamy siê, Prace nad map± zaczê³o ju¿ kilku maperów i ja (zapewniam, ¿e to nie s± nooby) i mam nadziejê, ¿e Ty te¿ nie. Jednak to siê oka¿e ;-)
Cya.
New member
Witam, chcia³ bym wykorzystaæ swoj± wiedzê pomagaj±c innym
Oto moje umiejêno¶æi :
- Znam wszystkie komendy
- W pewnym stopniu znam kodowanie xml
- Bardzo dobrze potrafiê robiæ mapy (jestem m³ody <13 lat> wiêc mam du¿o pomys³ów)
- Je¶li chodzi o ogóln± wiedzê o "Tibii" to my¶lê ¿e bardzo dobrze siê prezentujê
Ostatnio edytowany przez GoD Memory (2008-05-07 18:29:57)